Nieuws

Vanaf 1 oktober 2014 heeft Richard er een nieuwe uitdaging bij. In de vorm van theater en showorkest Hoedadso. Reeds voor de zomervakantie zijn de eerste contacten gelegd, waarna al snel een proefrepetitie werd afgesproken. De muzikaal leider van Hoedadso uit Etten-Leur wilde graag zelf weer trompet gaan spelen. 

Na een zeer interessante en intensieve proefrepetitie werd in de zomervakantie de knoop doorgehakt en werd afgesproken dat vanaf 1 oktober Richard in dienst zou treden bij Hoedadso, als muzikaal leider. 


Hoedadso beschrijft zichzelf als volgt:

Hoedadso is een theaterorkest met passie, lef en enthousiasme dat muzikale topprestaties brengt. Het orkest heeft een traditionele bigbandbezetting met saxofoons, trompetten, trombones, gitaar, bas, piano, ritme sectie en aangevuld met vier vocals. Onder leiding van de inspirerende orkestleider Adri Kas speelt Hoedadso een ongekende diversiteit aan muzikale stijlen. Naast de echte bigbandmuziek van jazz en swing, heeft Hoedadso een breed muzikaal repertoire van Latin jazz, American songbook, Musical, Film, Disco, Dance, Popsongs en hedendaagse muziek.

Hoedadso staat garant voor een smaakvolle, uitdagende, ontroerende en spetterende muzikale ervaring. Het orkest speelt op evenementen als jazz- en swingparties, festivals, (bedrijfs-)feesten.

Jaarlijks brengt Hoedadso een nieuwe show in het theater waarin de veelzijdigheid van het orkest voor een spraakmakende avond zorgt.

Een avond Hoedadso, is een avond genieten!


© RSJ-Music 2014